Nyheter

4 sätt att skräddarsy din Airboard

February 01, 2017 Lucas Sieber

Det kan vara både kul och spännande att ha en Airboard, men man borde inte nöja sig med att den ska se ut precis som alla andras. Att åka är självklart det viktigaste, men det är väl ändå kul ifall ens självbalanserande scooter kunde se lite cool och unik ut. Det finns faktiskt sätt som man kan piffa upp sin scooter en aning.

Airboards har ju blivit mer än bara en apparat som man kan transportera sig på den senaste tiden, så det är inte så konstigt att man vill att den ska se lite annorlunda ut. Airboards må se coola ut, men deras design är trots allt rätt så simpel, vilket kan kännas en aning tråkigt. Just därför är det många som väljer att skräddarsy sina scooters, och då kan det bli dyrt. Här är dock fyra tips som man kan använda sig av utan att behöva betala en massa pengar!

1. Dekorera din Airboard


Man kan alltid dekorera sin Airboard för att få den att se roligare ut. Det är bara att köpa silvertejp med dekorativa designer på och sedan klistra fast det vart man nu vill ha den på Airboarden. Tejpen går att finna lite här och var, och den bidrar direkt till att ens scooter ser så mycket coolare ut. Tejpen är ju inte dyr heller, så man spenderar inte mycket pengar alls på detta. Snabbt, enkelt och billigt, precis som man vill ha det!

2. Gör din Airboard reptålig


Det är aldrig kul när man inser att ens Airboard är repig. Man kan dock försöka förhindra detta genom att använda skumtejp och en sax. Man bara klipper några bitar av tejpen och klistrar fast dem på de delar av Airboarden som man vill skydda. Denna metod är även den snabb, enkel och billig!

3. Sprayfärga din Airboard


Om man inte finner någon design på silvertejp som man gillar så kan man alltid vända sig till sprayfärg för att piffa upp sin Airboard. Med hjälp av eltejp så täcker man först över de delar som man inte ska spraya, som exempelvis hjulen, trampdynan och lampan. Därefter så går man ut och lägger ner tidningar eller kartonger för att skydda marken från färgen och börjar sedan spraya. När man är klar ska man låta färgen torka i antingen sex timmar eller under hela natten. Sedan är Airboarden fräsch och fin och redo att användas. Det bästa är att nästan inga pengar alls spenderades för att detta skulle ske.

4. Få din Airboard att glittra


Vill man istället att ens Airboard ska glittra så kan man alltid ta det ett steg längre och klistra fast små pärlor eller kristaller. Med lite superlim så kan man klistra fast dem vart man nu vill ha dem på sin scooter, och plötsligt så har man den coolaste Airboarden i stan. Det är inte alls särskilt svårt eller dyrt, men det kan å andra sidan ta lite tid. I detta fall är dock tid inte pengar, och man är inte så värst pank efteråt.

Dessa var de tips vi hade att dela med oss av. Nu behöver man bara välja sin favoritmetod och sätta igång!