Nyheter

Airboards och tidningar

February 01, 2017 Lucas Sieber

Många människor har starka åsikter om Airboards. Det är en riktigt populär och rolig produkt, därför kommer det också finnas ett brett utbud av trendig information och artiklar om ämnet. Vissa varnar om fara, och andra pekar ut hur otroligt kul det kan vara åka runt med vänner. Det kan därför vara lite förvirrade ifall man inte har någon tidigare kunskap att gå igenom det ensam. Så istället samlar vi lite information, kunskap och artiklar om Airboards åt dig här. Tillsammans går vi igenom vad några svenska nyhetssajter sagt, och fått fram, om produkten Airboard! Både roliga saker, och vissa saker som kunde varit bättre. Förhoppningsvis kommer du att ha lärt dig en, eller kanske två, nya saker om Airboards!

Katrineholms Kuriren

Katrineholms Kuriren pratar med Airboard-föraren Anna Sundal. Hon beskriver hur det var lite svårt i början, men att det gick smidigt och enkelt när hon fått lite erfarenhet om hur man kör. Även reportern, och fotografen, får testa och får uppleva hur det är att köra en Airboard! Artikeln diskuterar också fordonets säkerhet, och berättar att faktiskt är väldigt få som faktiskt gör illa sig när dom åker! Anna beskriver hur hon ser till att vara försiktig när hon åker, och att hon brukar köra och ha roligt med en vän.

“Det är väldigt få som hör av sig till oss om att de ska ha gjort illa sig då de åkt airboard”

Läs artikeln här

Dagens Nyheter

Dagens Nyheter beskriver det tveklöst mest komiska klippet som involverar Airboard på hela nätet! På en julmässa i Binan, Filippinerna, så valde prästen att åka in på en Airboard istället för att gå inuti kyrkan. Visserligen bad prästen om ursäkt för det kanske lite underliga valet av vägbana, men inte innan någon han snappa upp en video på händelsen! Även om vi inte rekommenderar att du tar din Airboard till kyrkan, så kan vi inte låta bli att le åt prästens nytänkande idé.

Läs artikeln här

Göteborgs-Posten

Göteborgs-Posten tar upp Airboards elsäkerhet och hur man som konsument bör vara vaksam vid inköp. Vi får hjälpsamma råd utav Martin Gustafsson från Elsäkerhetsverket. Artikeln avråder ifrån att köpa misstänksamt billiga produkter, och att du ska vara noga med att kontrollera återförsäljarens trovärdighet. Artikeln tar upp vikten av att ditt fordon är CE-märkt, och att du även då bör vara noggrann med kvalitén på din Airboard! Den listar också en mängd säkerhetstips, och hur du bör respektera el för vad det är.

Man ska aldrig ladda annat än under tillsyn. En sådan här pryl brukar ha mycket potenta batterier med väldigt hög energitäthet.

Läs artikeln här

 

Expressen

Expressens lättsamma artikel visar hur du inte bara kan använda din Airboard för nöje och transport, utan också mycket effektivt i ditt arbete! Tydligen kan fordonet användas för att klippa gräset, eller köra mellan hyllorna på jobbets lager. Till och med en vägarbetare syns använda en Airboard till att ta sig fram på jobbet. Expressens artikel innehåller en rolig video som demonstrerar den unika idén!

 

Läs artikeln här

Aftonbladet

Aftonbladet beskriver hur den internationella kändisen Wiz Khalifa stötte på problem när han vägrade gå av sin Airboard på Los Angeles flygplats LAX. Artisten valde tydligen att ta sig fram igenom köer och säkerhet på fordonet, något som inte är tillåtet på flygplatsen utan likställs med t.ex. skateboards. Wiz berättar hur han inte tog särskilt illa upp över det som hände, men störde sig på att gripas för en sådan småsak. Det är viktigt att man följer regler, och vi hoppas att Wiz inte har fler upplevelser som denna på sin Airboard!

 

”Allt för att jag inte ville lämna ifrån mig teknisk utrustning som alla kommer att använda de kommande sex månaderna. Gör vad ni vill, kids”

 

Läs artikeln här

Nyheter24

Nyheter24 rapporterar om hur 19-årige Selin från Örebro var ute och åkte på sin Airboard en tidig tisdagsmorgon när han och hans vänner stötte på polisen Andreas Norling. Den senare blev genast intresserad av sällskapet och deras fordon och fick tillåtelse att testa på Airboarden. Därefter visade han upp lite av sina egna coola prylar i sin polisbil, och sällskapet blev kvickt vänner. Andreas berättar att det var en positiv upplevelse.

 

Det är kul att vara en positiv förebild”

 

Läs artikeln här

StockholmDirekt

StockholmDirekt träffade Eric och Gabriel i Danderyd för att reda på lite mer om vad dom tycker och tänker om sin Airboard. Killarna beskriver hur de använder fordonet istället för att cykla som den bytt ut. Dom använder sina Airboards för att åka till träningen, vänner och skolan. Eric berättar för StockholmDirekt att Airboarden är smidig och fri, och att den är enkel att bara lägga i skåpet i skolan. Dom upplever att produkten bara blir populärare när andra vänner köper egna Airboards!

 

“– Ja, det är många som har en airboard nu – jag tror jag har tolv kompisar som har en sådan”

 

Läs artikeln här

Västerviks-Tidningen

Västerviks-Tidningen skriver i en artikel om en sportig fritidgård i Överum. Under en heldag med grillning som avslutning fick en mängd ungdomar testa på nya aktiviteter och sporta tillsammans. En av de aktiviteter som fanns att testa var att åka Airboard! Ungdomen Philip Haglund berättar för VT om att det var just Airboarden som var det roligaste.

 

– Det här borde ni ha oftare

 

Läs artikeln här

 

Nyheter24

Nyheter24 har ytterligare en intressant artikel om hur skojiga Airboards kan vara. I en lång artikel har de sammanfattat roliga videos, och bilder, på föräldrar till ungdomar som äger Airboards och deras misslyckande att försöka lära sig köra! Man kan alltid hoppas att det gick lite bättre senare än för vissa pappor, och mammor, i dom här videosen!

 

Läs artikeln här

Gefle Dagblad

Gefle Dagblad rapporterar i sin artikel att Airboards exploderat i populäritet i orten. Personalen på Kjell Company beskriver hur de sålt slut, och att behovet är fortsatt stort. Leveranser med produkten är så eftersöka att butikerna tvingas samsas om hur många de kan få tag på för återförsäljning. Gefle Dagblad träffar också 13-årige Nor Khreiz som menar att fordonet passar både för barn, och för vuxna. Hon beskriver att det trots allt kostar ungefär lika mycket som en cykel, och man då lika gärna kan köpa en Airboard!

 

“- Man lutar tårna och kroppen framåt om man vill åka framåt. Om man vill svänga lutar man ett ben åt ena hållet så svänger man dit

 

Läs artikeln här

SVT

SVT skriver i en artikel om årets bästa April-skämt om hur Airboards fick ta plats även där. Ett av de roligare aprilskämten stod polisen i Södertälje för. De la upp en skämtvideo om hur de siktar på att börja involvera Airboards i aktiv tjänst, och hur deras specialdesignade Airboards kommer vara försedda med blåljus, sirener och polisen vanliga färger. Ett mycket roligt skämt, tycker vi!

 

Läs artikeln här

Mitti

I Mittis artikel får vi träffa 10-årige Tudor som gillar sin Airboard. Han berättar att det bara tog ungefär tre minuter för honom att köpt den hos en framgångsrik återförsäljare. Mamma Kristina Haggård håller imponerat med över sin sons körförmåga. Mittis reporter får också höra av Tudor hur många kändisar som åker Airboard. Kristina Haggårg beskriver ingen oro över att hennes son ska bli lat av att glida fram så bekvämt på sin Airboard, hon uttrycker snarare att det är en social kompismagnet. Mittis reporter upplever kanske inte att det är lika lätt som Tudor, men gör ändå ett tappert försök att testa att köra!

 

“– Det är ju bättre än att sitta vid datorn, inte minst socialt. Den är en riktig kompismagnet"

 

Läs artikeln här

Nyheter24

Nyheter24 är tillbaka med en informationsartikel om Airboards, och de olika varianter du kan köpa. Nyhetssajten går igenom lite tips, och kommer med egna synpunkter på vad du bör sikta på vid ditt inköp. Artikeln lägger också vikt i att det är din personliga preferens som bör avgöra det sista vid ditt inköp! Kolla igenom de idéer som Nyheter24 lägger fram, och se ifall det kan öka på dina kunskaper

 

“Gatorna är nysopade och det är fritt fram att glida – ja, nästan sväva – genom grannskapet"

 

Läs artikeln här

Göteborgs-Posten

Göteborgs-Posten går igenom en mycket viktig och läsvärd artikel om riskerna med att vara ute och köra. Överläkaren Michael Ullman beskriver risken med att skadas, och att ger exempel på två kvinnor som gjort illa sig tidigare på måndagen. Göteborgs-Postens reporter en kort beskrivning av Airboardens styrning, och att en bidragande faktor kan vara sommaren. Artikeln ligger vikt i att varna förare om att vara försiktiga, något som vi också lägger stort värde på!

 

Läs artikeln här

 

Vi hoppas att du både fått se lite roliga sidor, idéer och artiklar om Airboards! Vi hoppas också att du läst lite om hur du håller dig säkrast, och hur du bör hantera din Airboard för bästa resultat. Det finns många artiklar som både pekar ur positiva, och negativa, attributer tillhörande produkten. I det stora hela så får du en mångsidig och bred insyn på fordonet ifall du går igenom vår lista! Vi önskar dig all lycka till vid ditt inköp, och din körning.