SÄKERHETSCERTIFIKAT

VÅRT SKANDINAVISKT SÄKERHETSCERTIFIKAT

En av de första sakerna man letar efter när man ska köpa något är priset, förstås. Är produkten dyrare än de andra? Ja, i de flesta fall kan det vara så att man väljer den billigare tandkrämen, eller att man letar efter kampanjpriser. Så kan det vara. Men är lägre pris alltid att föredra, oavsett vad det gäller?

Köpandet av en Airboard går kanske inte att likna med kampanjpris på pasta eller liknande, utan här ska du ändå investera en viss summa i hopp om att produkten levererar. En Airboard består av betydligt fler, små elektroniska delar än spaghettin på affären, och det vore rätt så jobbigt att ha en produkt som inte levererar. 

Du som köper – eller funderar på att köpa – en Airboard för din egen skull, eller för tonåringen hemma, tänker säkert flera varv till kring hur pass säkert detta är. Svaret är att Airboards har kantats av olika säkerhetsproblem, som i vissa fall har till och med kostat liv. I  andra fall har folk skadats. Anledningen till att skador har kunnats påträffas även i Sverige, är att folk som har köpt sina Airboards har endast fokuserat på prisskillnaden, samtidigt som den egna säkerheten har åsidosatts. 

Hos oss på Airboardpro.se har vi tänkt på dig som kund, och din säkerhet i första hand. Det är därför vi har valt att återtesta alla våra produkter i ett skandinaviskt laboratorium. Det vanliga ”CE”-säkerhetsmärket som våra konkurrenter har på sina Airboards betyder tyvärr inte så mycket längre, då detta har blivit standard att bara påklistra på färdiga produkter i Kina. När olika europeiska säkerhetsmyndigheter stoppar och kontrollerar Airboards med dessa CE-märken, skickas dessa oftast direkt till skroten, eftersom de är helt enkelt för farliga för att användas!

Alla våra produkter har som sagts både testats- och godkänts av ett testlaboratorium i Danmark. Certifikatet du kan se nedan attesterar att alla våra produkter når de absolut högsta säkerhetskrav av europeisk klass. Certifikatet utfärdades till vårt danska systerbolag funboards.dk, men produkterna är de samma. 

Kvalitet- och säkerhet, som alla vet, kostar lite mer. Airboards som kostar mindre än 2,500 kr kan definitivt inte vara av hög säkerhetskvalitet. Återförsäljare som säljer för ett sånt pris antigen går i förlust (vilken i så fall skulle vara konstigt), eller så ligger vinsten på de icke-befintliga säkerhetskontroller på batteriet. Vi avråder starkt från att köpa någon som helst Airboard för mindre än 2,500 kr. 

Här är vårt certifikat från september 2016:

 

CERTIFIKAT

SÄKERHETSCERTIFIKAT AIRBOARD